Gå direkt till innehåll
Foto: Karin Törnblom
Foto: Karin Törnblom

Pressmeddelande -

Anne-Lie Rydé är med och avslutar TV4:s Så mycket bättre med ännu en musikalisk tolkning

Imorgon, lördag 17/12, är det finaldags för TV4:s Så mycket bättre och då får vi njuta av Anne-Lie Rydés sista, underbara framträdande. Det vill ni inte missa!

Om låtarna säger hon:
“Tre stulna kyssar som tog mig tillbaka till själva ursprunget som sångerska och artist. Cirkeln är sluten. Tack❤️”

LYSSNA PÅ TOLKNINGARNA HÄR

Anne-Lies medverkan i programmet har hittills bjudit på två fantastiska tolkningar; “Jag mår bra” och “Full av mig själv”, samtidigt som hon med pondus och självklarhet har bjudit på sig själv med anekdoter från sin långa karriär och berättelser om livet.

Med Anne-Lie är det verkligen precis som Lasse Anrell skrev efter deras möte tidigare i höstas; “Jag tänker att hon verkligen är en hårt arbetande tuff brud med stämband av impregnerad taggtråd och fulländad sälta i stil, klass och värdighet.

Anne-Lie Rydé har under sin 45-åriga karriär släppt musik inom så olika genres som rock och dansband – allt grundar sig i hennes genuina kärlek till och nyfikenhet på musik i alla dess former. Hon har gjort ett tiotal egna album, spelat flera revyer, skådespelat, samarbetat med artister som bland andra Povel Ramel, Björn Skifs och Svante Thuresson, tävlat tre gånger i Melodifestivalen och turnerat flitigt runt hela Sverige. Sommaren 2023 åker hon ut med Diggiloo-turnén.

FACEBOOK | INSTAGRAM | HEMSIDA | SPOTIFY

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johanna Boström Stone

Clap Your Hands AB 070-64085 04

Relaterat innehåll