Gå direkt till innehåll
Fotograf: Adrian Pehrson
Fotograf: Adrian Pehrson

Pressmeddelande -

Eah Jé släpper debut-EP:n “En liten låtidé”

Supertalangen Eah Jé förgyller nu våren med att släppa EP:n ”En liten låtidé” tillsammans med nya fokusspåret “Hon sa”, som fansen har frågat efter i över två år. Sedan starten av hans musikkarriär har han överösts med kärlek för sina känslosamma texter och personliga sound.

Lyssna på “En liten låtidé” här.

”Den här EP:n är en sammanställning av låtar jag har skrivit under ungefär samma tidsperiod, men med olika klädnader och olika känslor som jag ser fram emot att släppa. Hon sa är en låt som handlar om min relation till mig själv och att jag inte vet vem jag är. Många kanske tror de känner mig, men jag känner ofta att jag inte känner mig själv. Så känner andra verkligen mig då?”, säger Eah Jé.

Mer om Eah Jé:

22-åriga Eah Jé är en talangfull artist och låtskrivare, som föddes i Sydafrika och är nu bosatt i Göteborg. Han upptäcktes via sin TikTok-kanal, där han lade ut intima klipp med egenkonstruerade låtidéer. Under februari 2022 släppte han sin hyllade debutsingel “Dränker mina tankar” som följdes upp av låtarna “Smärtsamma minnen”, ”Beroendeframkallande” samt “Salt och socker”. Under 2021 gästade han även estraden på deras låt ”Sommarn är över” som har streamat guld i Sverige. Redan barn började Eah Jé skriva låtar för att hantera livet i stort och hittade på så sätt sitt egna sätt att kommunicera via musiken.

FÖLJ EAH JÉ: TikTok I Spotify I Instagram


Ämnen

Kategorier

Kontakter

Malin Wiklund

Malin Wiklund

Presskontakt PR Konsult 076 140 37 17