Gå direkt till innehåll
Fotograf: Adrian Wretljung
Fotograf: Adrian Wretljung

Pressmeddelande -

Emilia Pantic släpper debut-EP:n “Hatar att du lät oss gå” – ett samlingsverk av egna livshistorier

Poptalangen Emilia Pantic har sedan hennes debut tagit sina fans med storm genom sina ärliga texter, karismatiska personlighet och riviga ljudbild. Idag släpper hon debut-EP:n “Hatar att du lät oss gå” - ett samlingsverk om kärlek, sorg och bearbetning av livets oväntade vägskäl.

Lyssna på EP:n “Hatar att du lät oss gå” här.

EP:n är skriven och producerad tillsammans med Myra Granberg, Kerstin Ljungström, Rasmus Wahlgren och Åke Olofsson (Svenska Björnstammen).

Emilias ord om EP:n:

Hatar att du lät oss gå är inblicken till mina första år som 20-åring där alla låtar tillsammans sätter ord på processen av hur det varit för mig att göra slut och komma över någon, men också besvikelsen och sorgen av att bli lämnad. Vid skrivandet av EP:n har jag bearbetat nya sår samtidigt, som jag rivit upp gamla och med tiden lärt mig förstå mig själv och min omgivning i processen”.

Hatar att du lät oss gå är ilskan, sorgen och kärleken samlade i ett. Hatar att du lät oss gå är en del av mig som jag nu ger till er”.

Emilia Pantic debuterade i februari 2022 med singeln “Roadkill” och har efter det hunnit släppa låtarna “Säg det som du menar det”, “Död” och “SOS”. Förra året flyttade hon från Göteborg till Stockholm för att satsa fullt ut på musiken och arbetar idag med flera stora artister och låtskrivare. Hon har under den senaste tiden även börjat bygga upp sin livepublik och i augusti stod hon bland annat som förband till Den svenska björnstammen på Mosebacketerrassen i Stockholm.

FÖLJ EMILIA PANTIC: TikTok I Instagram I SpotifyÄmnen

Kategorier

Presskontakt

Malin Wiklund

Malin Wiklund

Presskontakt PR Manager 076 140 37 17