Gå direkt till innehåll
HON släpper känslosamma singeln ”Ingen minns en fegis” idag

Pressmeddelande -

HON släpper känslosamma singeln ”Ingen minns en fegis” idag

Artisten HON har sedan debuten 2020 släppt poplåtar som berör på svenska. Singeln ”Ingen minns en fegis” är inget undantag. Låten är skriven av HON (Mikaela Mohlin) och Julia Polly Adams samt är producerad av Dino Medanhodciz (Dotter, Tom Grennan, Maise Peters).

”Jag storgrät när jag skrev ’Ingen minns en fegis’. Det är en kärlekshyllning till HON, en Tack-låt för de här åren, för att HON har gjort mig modig nog att våga släppa taget om något jag älskar för att kasta mig ut i det okända. Ibland räcker det inte att älska om man inte längre är kär. Det gör ont att växa och det här är min påminnelse om att trots det alltid följa sitt hjärta och VÅGA hoppa även fast man inte vet vad som väntar på andra sidan. Ingen minns en fegis ” - HON

Lyssna på "Ingen minns en fegis" HÄR.

Sedan HON klev in på musikscenen med singeln ”Rör mig som du” har HON släppt nio singlar, däribland samarbeten med Myra Granberg och Alex Järvi, samt släppt EP’n När allt rinner över. Musiken har HON varit högst involverad i att forma, främst som låtskrivare men även under de här åren utvecklats som producent. Idag har HON sålt guld och spelats mer än 20 miljoner gånger på Spotify. Numera bor Mikaela Mohlin i London och kommer under året vara aktuell i en ny konstellation.

HON på Spotify I Instagram I Tiktok

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager