Gå direkt till innehåll
Lilla London är tillbaka med sin andra singel “Ha de bra”

Pressmeddelande -

Lilla London är tillbaka med sin andra singel “Ha de bra”

Den talangfulla producent- och låtskrivarduon bakom stora hitar och artistsamarbeten (Viktor Leksell, Newkid och Tjuvjakt) släpper idag sin andra singel “Ha de bra”. Efter sin debut med låten “Tusen år av regn” är Lilla London nu tillbaka med full glöd och redo att fortsätta beröra med sitt experimentella RnB-sound.

Lyssna på “Ha de bra” här.

"Tanken bakom låten är att få människor att må bra. Det kändes viktigt för oss att tillföra något som är positivt och upplyftande till dagens musik. Låtens basgång och swingrytm gav oss direkt en bugg-aktig känsla. I text och melodi kan man höra våra urban-influenser och man får en rätt experimentell känsla av låten, en blandning mellan modernt och retro", säger Lilla London.

Låten är skriven tillsammans med Adam Englund och Per Arash Akbarpour och släpps idag via Milkshake/Sony Music.

William Forsling och Petter Alfredsson är Göteborgsbaserade duon bakom Lilla London, som breakade Victor Leksell med hans debutalbum och låtarnaTappat”, “Klär av dig”, “Allt för mig” samt ”Hela världen är min”. De skapade även själva sig ett eget förlagskontrakt med Sony ATV och fler artistsamarbeten (bland annat Newkids låtar “Chambea”, ”Du måste finnas”, ”Ingen luft emellan”, “Dör för min”, ”Kanske var vi rätt bra ändå” och Tjuvjakts “Vaskar mina tårar” samt Benjamin Ingrossos ”Dancing On A Sunny Day”).

FÖLJ LILLA LONDON: Instagram TikTok

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Malin Wiklund

Malin Wiklund

Presskontakt PR Manager 076 140 37 17