Gå direkt till innehåll
Lisa Ekdahl släpper hoppfulla och berörande “Bang bang i mitt hjärta”

Pressmeddelande -

Lisa Ekdahl släpper hoppfulla och berörande “Bang bang i mitt hjärta”

Lisa Ekdahl är en av våra största artister och nu är hon äntligen tillbaka på svenska; idag släpps “Bang bang i mitt hjärta” som är hämtad från hennes kommande album!

Hon vill känna allvar och lekfullhet, lätthet och tyngd i sitt musikskapande och det är just det vi hör i dagens singelsläpp; “Bang bang i mitt hjärta” är en hoppfull kärlekslåt som bär Lisas tydliga, unika uttryck och som berör.

“Jag fick iden till låten då jag var på väg till min vän och musas cocktailparty. Medan jag tog på mig skorna hörde jag hela refrängen i huvudet. Refrängen är ungefär så lång som den tid det tar att ta på ett par skor så det gick väldigt snabbt att skriva. Dagen efter skrev jag verserna. Jag tycker låten andas vår, kärlek, hoppfullhet och längtan.” säger Lisa

LYSSNA HÄR

Det är sex år sedan Lisa Ekdahl släppte musik på svenska - albumet kommer den 14 april och följs av en Sverigeturné med premiär den 15 april. Hon har sedan många år parallella karriärer som svensk- och engelskspråkig artist, med en skandinavisk publik och en helt annan publik utanför Norden. Sedan genombrottet med ”Vem vet” har Lisa också regelbundet turnerat i både Skandinavien och övriga Europa, främst i Frankrike.

HÄR hittar du mer info om vårens turné.

På lördag, 11/3, ser du Lisa i TV4:s Nyhetsmorgon.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johanna Boström Stone

Clap Your Hands AB 070-64085 04

Relaterat innehåll