Gå direkt till innehåll
Loulou LaMotte - Jul med dig
Loulou LaMotte - Jul med dig

Pressmeddelande -

Loulou LaMotte släpper nya singeln "Jul med dig"

Loulou LaMotte kom tillbaka i somras som soloartist och släppte singeln ”Hela vägen hem” och som under hösten följdes upp med låten ”Miljonär”. Idag släpper hon sin fina och eftertänksamma ”Jul med dig”.

”Jul ska alltid vara så extremt högtidligt och man lägger ner hela sin själ med stress och allt för att få till en perfekt helg och en perfekt jul. När jag skrev denna låt tillsammans med Peter Kvint kände vi att det enda som räknas är att man gör något opretentiöst som att sitta i en soffa med varm choklad och får lov att bara vara tillsammans med de man tycker om och älskar. Det är den julen jag önskar alla människor." - Loulou LaMotte

LYSSNA HÄR!

Loulou LaMotte har för evigt skrivit in sig på den svenska musikhimlen när hon tillsammans med sina två vänner Ash Haynes och Dinah Yonas Manna i The Mamas vann Melodifestivalen 2020 med låten ”Move” som idag har streamat över 20 miljoner gånger. Året innan backade gruppen även upp John Lundvik och vinnarlåten ”Too Late For Love” som har passerat 45 miljoner streams.

Följ Loulou LaMotte på

Spotify

Instagram

Tik Tok

Facebook

Relaterade länkar

Ämnen

Presskontakt

Jesper Grunditz

Jesper Grunditz

Senior PR Manager