Gå direkt till innehåll
Miss Li släpper nya singeln ”Hälsa Gud” och uppträder på Idolfinalen 2022

Pressmeddelande -

Miss Li släpper nya singeln ”Hälsa Gud” och uppträder på Idolfinalen 2022

Miss Li är en ständig hitmakare som under de senaste åren befäst sig som en av Sveriges absolut främsta artister och låtskrivare med låtar som ständigt toppar radio och streaminglistorna. Från att de senaste släppen ha läst Instruktionsboken, varit Komplicerad, behövt gå i Terapi så är det nu dags för Miss Li att Hälsa Gud. Nya singeln ”Hälsa Gud” släpps den 28 oktober och är skriven tillsammans med Miss Lis ständiga vapendragare Sonny Gustafsson, som också producerat den.

Idag presenteras även att Miss Li är en utav artistakterna på Idolfinalen 2022 som äger rum på Tele 2 Arena den 25 november. Idolpubliken och tv-tittarna kommer bjudas på en riktig hitkavalkad.

Lyssna på ”Hälsa gud” här

Det var drygt ett år sen Miss Li släppte kritikerhyllade albumet ”Underbart i all misär”. Ett album som upp till idag streamats över 100 miljoner gånger. I våras följde Miss Li upp framgångarna med singeln ”X” som nått över 25 miljoner streams och som fortfarande ligger etta på svenska radiolistan och Svensktoppen. Tidigare i år utnämndes Miss Li till Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen. Förgående år (2022) belönades Miss Li med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist. Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer så är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen.

Följ Miss Li: Facebook Instagram Youtube TikTok

Ämnen

Presskontakt

Nellie Sörman

Nellie Sörman

Presskontakt PR Manager +46704713992