Gå direkt till innehåll
Myra Granberg kickstartar hösten med nya singeln “Grammofon”

Pressmeddelande -

Myra Granberg kickstartar hösten med nya singeln “Grammofon”

Högaktuella Myra Granberg släpper idag “Grammofon” – en ny singel om en elektrisk dragningskraft till en annan person. Låten är skriven av Adéle Cechal, Myra Granberg och Carl Wikström Ask samt producerad av Myra och Carl. Under sommaren har Myra varit ute på turné och förgyllt scenerna i Sverige och Norge. Tidigare i september intog hon dessutom Avicii Arena och öppnade upp till Newkid – en show publiken sent kommer att glömma.

Lyssna på "Grammofon" här.


Myra Granberg om nya singeln:

Grammofon handlar väldigt tydligt om hur besatt man kan bli av dragningskraften till någon som man absolut inte får ut ur huvudet. Ett nutida 'jag vill ha dig i mörkret hos mig'-anthem som kanske får ta stafettpinnen vidare från både Maggio, Vengaboys och Freestyle. Trummorna, arret och texten i låten gör 'Grammfon' till den absolut roligaste låten jag hittills har skrivit, såklart tillsammans med dom bästa jag vet. Jag hoppas att mina lyssnare själva ska få modet tills sig att släpa med den där sinnessjukt snygga personen hem från krogen till pulsen av den här låten.”

Myra har sedan hennes tid i rampljuset bevisat sig som en av nutidens stora hitmakare. Hon har blivit en av landets mest spelade artister på svensk radio och hennes katalog har streamats över 165 miljoner gånger. I våras släppte hon singlarna “Highlights” och “Du förtjänar det” samt var aktuell med årets pantameralåt. Med sitt hyllade debutalbum och ett antal stora artistsamarbeten i ryggen (Newkid med låten “Vänner”, Petter med låten ”Bara för bra” och Imenella med låten “Vidare”) fortsätter Myra visa sin stora talang. Både under 2021 och 2022 belönades hon med flera nomineringar på Grammisgalan (Årets producent, Årets kompositör, Årets nykomling etc.) och P3 Guld-galan (Årets pop, Framtidens Artist och Årets Låt).

FÖLJ MYRA GRANBERG: Instagram I TikTok I Facebook I Youtube I Spotify

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Malin Wiklund

Malin Wiklund

Presskontakt PR Manager 076 140 37 17