Gå direkt till innehåll
P3 Guld-aktuella Zara Larsson tillbaka med ”Can’t Tame Her” – första singeln från det kommande albumet

Pressmeddelande -

P3 Guld-aktuella Zara Larsson tillbaka med ”Can’t Tame Her” – första singeln från det kommande albumet

Zara Larsson återvänder med singeln ”Can’t Tame Her”, från hennes kommande fjärde album.

Låten, som är första släppet där hennes nystartade egna bolag Sommer House samarbetar med Epic-labeln Black Butter, framför hon live på P3 Guld.

Lyssna på ”Can’t Tame Her” här och se videon till "Can't Tame Her" här.

”Can’t change her/Can’t blame her/Can’t tame her”.

Nya singeln ”Can’t Tame Her” har Zara Larsson skrivit ihop med MNEK och MTHR med produktion från den Grammy-belönade Danja (Britney Spears, Timbaland, Justin Timberlake). Låten presenterar en ny sida av Zara med ett lika lyxigt som futuristiskt sväng och skimrande 80-talssynthar.

Låtens energi och feministiska budskap fångas i den filmiska videon, inspelad i Prag med koreografi av JaQuel Knight som Zara samarbetade med för första gången på den omtalade videon till ”Love Me Land”.

”Can’t Tame Her” är det första släppet där Zaras nystartade egna bolag Sommer House samarbetar med Sony Music via bolagen Epic och Black Butter. Det var förra året som Zara Larsson tog kontrollen över sin egen låtkatalog som har streamats mer än 9 miljarder gånger. Låten, som också är det första smakprovet från Zaras kommande fjärde album, framförs live av Zara Larsson på P3 Guld där hon är nominerad till Guldmicken samt i kategorin Årets låt för sitt Alesso-samarbete ”Words”.


Presskontakt:

Ebba Lindqvist PR
brev@ebbalindqvist.se
070-480 33 00

Ämnen

Kontakter

Ebba Lindqvist

Ebba Lindqvist PR 0704803300
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55