Gå direkt till innehåll
Petter feat. Titiyo - Glatta livet
Petter feat. Titiyo - Glatta livet

Pressmeddelande -

Petter och Titiyo släpper musik ihop för första gången

”Texten handlar om något som både jag och Tityo kan relatera till väldigt starkt på de platser som vi befinner oss i livet just nu. Att hålla hårt i något som på alla sätt betyder allt för en. Jag tror många kan relatera till den känslan som vi tar upp i den här låten. Titiyo har en av landets mest unika röster. Att samarbeta med henne kom sig väldigt naturligt eftersom vi känt varandra länge, dessutom har jag arbetat med hennes syskon så det är nästan lite familjekänsla över den här låten” - Petter

LYSSNA HÄR!

”Hälsa Stockholm” är Petters 15:e fullängdsalbum som släpptes för lite drygt en månad sen den 16:e september. Idag får albumet tillökning och ett nytt spår läggs på albumet. Två långa fina svenska musikkarriärer, Petters och ingen mindre än Titiyos möts i låten ”Glatta livet”.

Förutom att ha tolkat varandra i ”Så mycket bättre” så har Titiyo och Petter gått bredvid varandra i över 20 år men nu är första gången de har en låt ihop. Numer bor Titiyo på Fårö och Petter i Jämtland men de båda sammanstrålade i sitt gamla Stockholm för att spela in ”Glatta livet” tidigare under hösten. ”Glatta livet” är skriven av Petter, Myra Granberg, Adele Cechal och Lukas Nathanson som även producerat.

Följ Petter på


TikTok

Spotify

Instagram

Facebook

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Jesper Grunditz

Jesper Grunditz

Senior PR Manager