Gå direkt till innehåll
Fotograf: Sandra Humer
Fotograf: Sandra Humer

Pressmeddelande -

RnB-talangen Steph K släpper debut-EP:n ”Ofiltrerad”

En av Sveriges RnB-talanger, Steph K, släpper idag sin debut-EP ”Ofiltrerad” - ett samlingsverk som fokuserar på befrielsen att våga gå mot strömmen och att inte vara rädd för fördomar. Steph K har under sin tid i rampljuset bevisat sig vara en artist med en tydlig feministisk identitet, som vågar bryta normer med sina ärliga och råa texter.

Lyssna på EP:n ”Ofiltrerad” här.

Steph K om EP:n:

"Jag har döpt den här EP:n till “Ofiltrerad” för att det speglar mig som person och artist. Jag vill vara ofiltrerad i mina texter, i mina sanningar och i mig själv som person. Därför speglar varje låt en ofiltrerad historia som jag vill dela med mig av.”

”Ep:n inleds med låten som heter “Ofiltrerad” och den beskriver mitt liv, hur jag kom hit jag är idag och hur jag blev just ofiltrerad. Jag har vuxit till en person som inte bryr sig om andras åsikter och som inte längre påverkas av vad folk runt omkring mig tycker. Det är viktigt för mig att få berätta från mitt perspektiv och att få känna mig befriad trots andras tankar och fördomar. På samma sätt hoppas jag att fler kan känna sig befriade och har modet att säga vad de tycker och känner, trots en omgivning som går åt samma håll. Våga gå mot strömmen!”

Stephanie Khouri som hon egentligen heter är artist och låtskrivare från Stockholm med rötter från Libanon. Under sommaren förgyllde hon fansens dagar med livespelningar på bland annat Way Out West (Spotify 100 Scenen) och Debaser. Hon är nu även aktuell som skådespelare i den nya svenska långfilmen “Stammisar” (i regi av Måns Nyman). Sedan hennes debut under hösten 2020 har hon släppt singlarna Rutin, Space, Gucci & Dior, Cirkel, Hala Hala (Hot Girl Summer), Sheitana, Eva & Adam samt Partner feat. Aleksej.

FÖLJ STEPH K: TikTok I Instagram I Spotify I Youtube

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Malin Wiklund

Malin Wiklund

Presskontakt PR Manager 076 140 37 17