Gå direkt till innehåll
Simon Superti släpper sin andra singel "Stockholm"

Pressmeddelande -

Simon Superti släpper sin andra singel "Stockholm"

Den grammisvinnande producenten Simon Superti har tagit sig an rollen som soloartist, och det med storm. Efter att ha släppt den tokhyllade och överraskande låten ”Hemlisar” tidigare i höst har han redan satt ett avstamp på den svenska musikscenen: som den nya generationens ”Cornelis”. Idag är det dags för singel nummer två att presenteras, ’Stockholm’.

””Stockholm” beskriver min upplevelse av huvudstaden under de decennier som jag bott här. Den kom till mig efter att jag pratat med en polare om en fin tjej som hade gått ner sig i festandet runt Stureplan och hur synd vi båda tyckte att det var. Under samma period hade jag och Daniel Ledinsky bestämt oss för att skapa magi tillsammans i studion och det var så låten blev till. Texten och feelingen är helt enkelt baserad på konversationen med min polare.”, säger Simon.

LYSSNA HÄR!

Tillsammans med Daniel Ledinsky, Joakim Åhlund och Joakim Berg har de skapat albumet “Hemlisar” som släpps i november. Albumet har nio unika låtar som innehåller känslofyllda berättelser ur Simon Supertis liv.

”Stockholm” finns ute nu och är producerad av Daniel Ledinsky.

FÖLJ SIMON SUPERTI: Instagram I TikTok I Facebook I Youtube I Spotify

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager